Aurinkoinen sunnuntai vapaapäivä ja paljon aikaa mietiskellä mitä sitä tänään kokkaisi. Päädyin valmistamaan lohta, palsternakkapyreen, rapuvartaita sekä kapris-jugurttikastikkeen.
Palsternakkapyree
palsternakka
peruna (ei pakollinen)
kevytkerma
suola
valkopippuri
muskottipähkinäjauhe
Rapuvartaiden marinaadi
persilja
öljy
valkosipuli
suola
sitruuna
*anna marinoitua ainakin 20min*
Kuorrutettu lohi
Kuorrutus:
korppujauhe
tilli
suola
sitruunapippuri
Kapris-jugurttikastike
maustamatonjugurtti
kapriksia
sirtuunaa
(halutessa voi lisätä 1rkl kevyt majoneesia)
Ollaan ennen tehty vaalean kalan kanssa, mutta oli aivan yhtä herkullista lohen kanssa.
Nam tiina!! Oot oikee master chef! ��
VastaaPoistahih kiitos! hyvää oli eikä oikeesti ees vaikeeta! :)
PoistaJooo vitsi mitä ruokia!! Jaksaisimpa mäkin tehä kaikkii tällasii herkkui:)
VastaaPoista