sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Sunnuntain saalis

Aurinkoinen sunnuntai vapaapäivä ja paljon aikaa mietiskellä mitä sitä tänään kokkaisi. Päädyin valmistamaan lohta, palsternakkapyreen, rapuvartaita sekä kapris-jugurttikastikkeen. 


Palsternakkapyree
palsternakka
peruna (ei pakollinen)
kevytkerma
suola
valkopippuri
muskottipähkinäjauhe




Rapuvartaiden marinaadi
persilja
öljy
valkosipuli
suola
sitruuna
*anna marinoitua ainakin 20min*




Kuorrutettu lohi

Kuorrutus:
korppujauhe
tilli
suola
sitruunapippuri




Kapris-jugurttikastike

maustamatonjugurtti
kapriksia
sirtuunaa
(halutessa voi lisätä 1rkl kevyt majoneesia)



Ollaan ennen tehty vaalean kalan kanssa, mutta oli aivan yhtä herkullista lohen kanssa.





3 kommenttia:

  1. Nam tiina!! Oot oikee master chef! ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hih kiitos! hyvää oli eikä oikeesti ees vaikeeta! :)

      Poista
  2. Jooo vitsi mitä ruokia!! Jaksaisimpa mäkin tehä kaikkii tällasii herkkui:)

    VastaaPoista