perjantai 27. kesäkuuta 2014

Farmers Market♡

Ruoka-asiaa!

Perusruokakauppaketjuja täällä on muutama, muun muassa Publix, Target, Walmart ja Winn-Dixie. Ja näistä Publix ja Winn-Dixie ovat lähinnä ruokakauppoja ja Target ja Walmart ovat supermarketteja mistä saa ihan mitä vaan vaatteista ruokaan ja elektroniikkaan.

Alussa kun muutettiin tänne, kuultiin juttuja että ruoka täällä on edullista.. Tämä väittämä kumottiin aika nopeasti. Meidän lähikauppa on Publix, mistä teemme perusruokaostokset, maidot, jugurtit, juustot jne.. Mutta kasvikset ja hedelmät ovat suomenkin hintoihin verrattuna törky kalliita,  sekä kalatiski on täysin onneton!

Meidän onneksi parin viikon asustelun jälkeen löysimme Boys Farmers Marketin! Siellä myydään lähituottajien tuottamia kasviksia sekä hedelmiä ja siellä on myös erittäin kattava kala/lihatiski. Ja tämän kaiken kruunaa hinta! Elikkä Publixin ja Suomen hintoihin verrattuna Farmers Market on erittäin halpa!

Tompan esimerkkinä hinnoista eurooppalaisen kurkun (eli sellaisen kun suomessa myydään) hinta:
Publixissa kurkku maksaa noin 2-2,5 dollaria ja Farmers Marketissa 99 senttiä.



 Farmers Marketista löytyy myös paljon siellä tehtyjä levitteitä ja valmiita kastikkeita. Voin sanoa että lohilevite ja rapulevite maistuivat ihanalta näin Suomi-ikävää potiessa! Myös juustotiski on aivan mahtava sekä vielä tähän asti meiltä käyttämättömäksi jäänyt jälkiruoka/herkkutiski... lähes joka kerta kävelen kyllä siitä ohi ja kuolaan kaikkia ihania leivoksia ja kakkuja :)



Kalatiskillä on valikoima aika erilainen kalojen suhteen kuin Suomessa sekä valikoimassa on paljon erilaisia rapuja sekä simpukoita. 







Tälläinen kauppa on ruoanlaittajan ja kotikokin unelma! Usein kauppareissut venyvätkin pidemmiksi sekä heräteostoksia tulee tehtyä lähes jokainen kerta. 

2 kommenttia:

  1. Ihanaa lukea näitä sun juttuja <3 Ja kiva kun otat näin paljon kuvia. IKÄVÄ!! Onneks nähdään pian!! :) <3<3

    VastaaPoista