maanantai 30. kesäkuuta 2014

Hellettä ja hodareita

Viime viikolla Tomppa sai idean tehdä superherkullisia hotdogeja.. No minun suostutteluistani huolimatta tämä päähänpinttymä piti, joten kaupasta ostettiin sitten kaikenmaailman soosit ja kastikkeet sekä tietysti parhaimpia naudanlihanakkeja.

Pakko kyllä myöntää, että olivathan ne aika hyviä.. heh. Täytteinä meillä oli amerikansinappia, kurkkusalaattia, hapankaalia, marinoituja sipuleita ja ketsuppia. Oikein makujen sinfonia suussa kuten Tomppa tätä kuvaili.


Kyllähän se Tomppa aika tyytyväiseltä näyttää!




Ollaan kyllä tykätty meidän asuinalueen puitteista erittäin paljon. Esimerkiksi grilliä ollaan nyt alettu käyttää vähän ahkerammin sekä altaalla käydään pulahtamassa ainakin kerran päivässä. Ainut miinus altaassa on, että kuuman päivän jälkeen vesi alkaa olla jo niin lämmintä, että ei kauheasti viilennä. Ja nyt varsinkin tällä viikolla lämpöä on riittänyt vähän liiaksikin 33-35 astetta varjossa, joten auringossa lämpö kohoaa sinne 40 asteeseen. Ei tarvitse kuin istua paikallaan auringossa niin hiki alkaa virrata ja tekee mieli hakeutua varjoon.   


Kuvassa katoksen alla on poreallas jossa vesi on sitten niiiiiiiin kuumaa, että sinne on erittäin vaikea mennä. Hyväähän se tekee varsinkin kovan harjoituksen jälkeen, mutta lämpimänä kesäpäivänä mielekkäämpi vaihtoehto olisi ehkä kumminkin kylmäallas! Porealtaan vesi on 104 F joten 40 C° ja tuntuu paljon kuumemmalta!





2 kommenttia:

  1. Oi, kuinka ihanan aurinkoisen näköistä. Yhtään en pistäisi aurinkoa ja lämpimiä kelejä tällä hetkellä pahitteeksi! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ollaankin kuultu että Suomen kesä antaa odottaa tuloaan, mutta me yritetään lähettää näitä ilmoja sinnekkin suuntaan :)

      Poista