keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Life with a fighter

Nyt voisin hieman avata tuota blogin nimeä,  avopuolisoni ammatti on vapaaottelu eli MMA. Ja nyt jonkin aikaa elämämme on pyörinyt tämä ympärillä. Tuossa linkkejä, joista saa terkempia tietoja hänen urastaan.



Viime syksynä hän sai sopimuksen maailmalla parhaaksi luokiteltuun organisaatioon, UFC:hen. Lyhyellä varoitusajalla lähdettiin valmistautumaan otteluun joka sijoittui  Las Vegasiin, marraskuun viimesenä päivänä. Ottelu päätty parhaalla mahdollisella tavalla, eli voitolla. Tässä muutama kuva tuolta reissulta. 






Tom on käynyt täällä floridassa jo useana vuotena treenileireillä. Hän kuuluu täällä joukkueeseen nimeltä Blackzilians ja he harjoittelevat Jaco Hybrid training centerissä. Tammikuussa teimme päätöksen lähteä tänne, jotta Tomppa saisi treenata täyspäiväisesti ja keskittyä ensimmäistä kertaa elämässään pelkästään harjoitteluun. 

Harjoittelu täällä on kurinalaista sekä erittäin säännöllistä. Maanantaista perjantaihin on aamu sekä ilta harjoitus ja lauantaisin aamu harjoitus. Näiden harjoitusten lisäksi teemme kehonhuoltoa, lihaskuntoharjoituksia sekä kestävyysharjoituksia. 

Tom otteli viimeksi viime toukokuun 31. päivä ja valitettavasti tämä ottelu päättyi tappioon, mutta se ottelu on nyt analysoitu.  Nyt jatketaan eteenpäin ja tiedetään mitä tulee parantaa. 

Life with a fighter nimi kuvaa hyvin nykyistä tilannetta. Kaikki elämässämme keskittyy harjoitteluun ja valmistautumiseen. Ruokavalio, oheisharjoittelu, ohjattu harjoittelu sekä lepo. 





6 kommenttia:

  1. Jeeeee!!! Onnea uudesta blogista!!!!♡♡♡♡

    Raxu

    VastaaPoista
  2. Sun kannattaa lisätä sellanen lukijat gadget tänne niin on helpompi liittyy lukijaksi! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hmm joo mä yritän keksiä miten mä sellaisen teen, mut kiitos vinkistä<3

      Poista
  3. Mielenkiintoinen blogi :) näin mies vapaaottelijan näkökulmasta !

    VastaaPoista